Header Ads

Requiem for a Dream - Cerinta pentru un vis (2000)Harry si prietenul sau Tyrone se ocupa cu vanzarea heroinei in Coney Island, New York. Marion, prietena lui Harry, este dependenta de droguri si incearca sa se distanteze de bogatul ei tata.

Harry spera sa dea lovitura si sa obtina sufucienti bani pentru a deschide un magazin de haine impreuna cu Marion, insa deocamdata nu reuseste decat sa obtina bani pentru a trai cat de cat decent. Mama lui Harry, Sara, isi petrece timpul uitandu-se la televizor si i se spune ca are sansa de a aparea in emisiunea ei preferata.

Ea vrea sa slabeasca pentru a putea intra in rochia ei rosie si viziteaza un doctor care ii da o reteta cu amfetamina, insa devine dependenta de pastile.


R | 1h 42min | Drama | 15 December 2000 (USA)Director: Darren Aronofsky / Writers: Hubert Selby Jr., Hubert Selby Jr. / Stars: Ellen Burstyn, Jared Leto, Jennifer Connelly

FilmE Online: Requiem for a Dream - Cerinta pentru un vis (2000)

Requiem for a Dream - Cerinta pentru un vis (2000) Requiem for a Dream - Cerinta pentru un vis (2000) Reviewed by Mike Gibson on 13:39 Rating: 5

Niciun comentariu

Recent Posts

Football