Header Ads

loading...

The Snowtown Murders (2011)Jamie, un băiat de 16 ani, locuieşte cu mama lui într-o periferie de oraş, unde domină violenţa, şomajul şi abuzurile sexuale. Atunci când Jamie îl cunoaşte pe John Buntig, viaţa lui se schimbă. Bunting e carismatic, pasionat, iar puştiul îl admiră cu toată forţa cu care şi-ar fi admirat tatăl pe care nu l-a cunoscut niciodată. Mama lui Jamie, Elizabeth Harvey, e şi ea atrasă de Bunting şi îi devine soţie. Complet fascinat, Jamie va înţelege după mult timp că mentorul său este un criminal în serie, cel mai periculos care a trăit vreodată în Australia.

Filmul "Snowtown" al regizorului Justin Kurzel este o producţie australiană bazată pe viaţa lui John Justin Bunting, cunoscut pentru crimele din Snowtown, unde a ucis 11 persoane şi le-a pus cadavrele în butoaie de plastic. Bunting era un bărbat foarte priceput în manipularea oamenilor şi îşi alegea victimele dintre cei pe care îi credea el că sunt pedofili sau homosexuali.

Not Rated | 1h 59min | Biografie, Crima, Drama | 19 Mai 2011 (Australia)FARA SUBTITRAREFilmE Online: The Snowtown Murders (2011)
The Snowtown Murders (2011) The Snowtown Murders (2011) Reviewed by Mike Gibson on 18:19 Rating: 5

Niciun comentariu

Recent Posts

Football